Ingen vanlig vecka

Inne i andra hårdträningsperioden, triathlonträningen börjar kännas naturlig och kroppen svarar bra. Igår körde jag fyra timmar cykel och avslutade med en timme löpning, det kändes grymt bra. Bäst hittills! Även idag blev det bäst hittills på 30 min tröskel. Det går framåt!

Veckoplanen ligger på 20 timmar i veckan och en vanlig vecka ser ut som följer:

Måndag EM: 90 min löpning (distans) + 90 min simning
Tisdag morgon: 120 min cykel (distans)
Tisdag kväll: 120 min löpning (distans)
Onsdag morgon: 60 min löpning + 20 min bålstyrka
Onsdag kväll: 60 min simning
Torsdag morgon: 120 min cykel
Torsdag kväll: 45 min simning + 30 min styrka + 60 min löpning (tröskelintervaller)
Fredag morgon: 60 min simning
Lördag: 240 min cykel + 60 min bricklöpning
Söndag: 60 min löpning varav 30 min tröskel + 30 min styrka

Veckan som kommer blir dock ingen vanlig vecka, en helg i Italien väntar, det blir Marcialonga (70 km långlopp på skidor). Har dock inte åkt en enda meter skidor hittills, så jag får nog taggar ner lite med tävlingsambitionerna.. Hoppas på några härliga vinterdagar i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s