Dags för återhämtning

I helgen har jag lagt ett andra träningsblock till handlingarna, som avslutning har jag varit med på Trifits sim- och löpläger. Två löppass med korta snabba intervaller, ett styrkepass och tre simpass blandat hårt, lugnt och framförallt med filmanalys av tekniken. Kan verkligen rekommendera filmning, du får se hur det faktiskt ser ut och bra feedback på vad just du ska förbättra. Nyttigt! Christian höll även en föreläsning om tävlingsförberedelser, det är mycket nytt att ta in för en nybliven triathlet.

Det kommer fler Trifitläger i vår, är du också sugen på att vara med? Gå in och läs mer på www.trifit.se

Sist jag hade en vilovecka var under mellandagarna, nu har sex veckor gått, totalt dryga 113 timmar och därmed ett snitt på 19 timmar i veckan. Träningen har gått bra utan några störningar, en förutsättning för att utvecklingen ska gå framåt. Nu får kroppen en chans att vila upp sig och ta till vara på all träning jag lagt ner. Hoppas den tar chansen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s