Samarbetspartners

En hel del träning är gjord, men mer ska det bli. Efter denna vecka ska jag blåsa på igen för att förbereda mig inför säsongen som hägrar. Bland annat väntar en veckas läger på Mallorca vecka 16 tillsammans med Uddevalla CK, det kommer bli en fin krydda i träningen. Även Trifit är nere vecka 16 & 17, tyvärr har jag inte möjlighet att ansluta till dem då jag kommer vara mitt i slutspurten av exjobb i skolan. Får bli fler veckor ett annat år.

Att göra jobbet med träningen är en sak, men att göra det utan stöd och riktlinjer blir för mig som att famla i mörkret.  Med Trifit i ryggen är det dock ingen konst, jag får hjälp med träningsupplägg, teknikträning, funderingar, tävlingsförberedelser och mycket mer. Även min klubb, IK Hakarpspojkarna, har här en viktig roll som stöttepelare för att jag ska få till all träning och tävling på ett så smidigt sätt som möjligt. Klubbens nya elitsatsning är en stor anledning till att min satsning blivit möjlig överhuvudtaget.

Utöver tränings och tävlingssupport behövs det ju såklart en utrustning som jag kan göra mig själv rättvis på, det handlar såklart i första hand om cykelmomentet som har en stor roll i sammanhanget. Här finns det mycket tid att tjäna på en bra cykel och därmed också tid att förlora om jag inte har rätt grejer. Därför är jag oerhört tacksam över att Öster Cykel redan nu går in och stöttar mig med just den biten. Jag kan avslöja att jag kommer flyga fram på en Cannondale denna säsong, men detaljer om modell och utrustning håller jag lite på.

Läs mer om mina samarbetspartners här.

3 svar till “Samarbetspartners”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s