SM Medeldistans 2014 – cykelbanan

I sommar går SM medeldistans i triathlon här i Jönköping, tävlingen går även under namnet Vätterchallange. Det finns mycket att säga om tävlingen, förutom att det är mitt största mål med säsongen så går den mitt i sommaren, i centrala Jönköping, det kommer vara publikvänliga banor och med tanke på tidigare års arrangemang borde det blir bra publikdrag även i år. Det är bäddat för en rolig helg! Läs mer på vatterchallange.se

Eftersom vi i IKHP står som arrangörer gjorde jag i söndags en insats och tog med kameran ett varv på den preliminära cykelbanan, förutom ett vägarbete alldeles i inledningen där jag fick gena ett par hundra meter kunde jag köra igenom hela banan. Har nu kopplat ihop detta med GPS-rutten och skapat en fin guide för vad som väntar i sommar. Banan ska köras tre varv. Klicka här för att komma till filmen

Vätterchallange - cykelbanan, profil, 270m stigning

Höjdprofil från banan: utgångshöjden stämmer ej, men förhållandet stämmer. Totalt ca 270m stigning per varv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s