Tillbaka som solskenscyklist

När jag la cykelsatsningen på hyllan för flera år sen övergick jag till att lägga mina mycket sällsamma cykelpass under varma och soliga dagar, jag blev en så kallad solskenscyklist. Inför triathlonsatsningen har jag varit nervös för vintern och kalla tuffa cykelpass, med facit i hand var det ju inget att oroa sig för. Vintern har varit ovanligt mild och snäll för en cyklist, skönt för mig.

Nu har verkligen solen och värmen slagit till igen och solskenscyklisten i mig njuter! I lördags var andra cykelpasset sen jag började triathlonträna som innehöll 100% solsken. Mycket härligt och faktiskt ganska varmt också. Jag njuter för fullt!

IMAG1426En bild från dagens morgonpass, strålande sol och vindstilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s