Mitt första halvår som triathlet i siffror

En uppsummering av mina sex första månader som triathlet, träningen har gått väldigt bra. Små hinder längs vägen, som har tvingat mig att ibland tänka om i upplägget men med fortsatt samma mängd fram till mitten på mars. Därefter väldigt sliten och en sjukdomsperiod som gjort att träningen inte blivit fullt lika bra. Efter veckan på Mallorca för 1,5 vecka sedan är jag dock tillbaka i gott träningsslag och för tillfället laddar jag för 10-mila och förstasträckan nu på lördag.


Bild Bild

 

 

Bild

Bild

Bild

Bild

2 svar till “Mitt första halvår som triathlet i siffror”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s