En triathlon mitt i veckan – varje vecka

Sommaren är här och så även ”En triathlon mitt i veckan” uppe vid Axamosjön. Igår drog vi igång för säsongen och nu är det varje onsdag augusti ut. Om det regnar under dagen är det inget att deppa över för i 99 % av fallen så är det uppehåll och torr asfalt när det väl är start kl 18. Kom i god tid så att du hinner fixa till din växlingsplats och ta del av informationen. Det är nästan 20 grader i sjön redan nu, så avsaknad av våtdräkt är inget problem. Redan igår var det 10-15 tappra kämpar som simmade runt utan extraskinn av neopren. Alla cyklar är välkomna, från standardcykel till tempomonster. Det viktiga är att du använder hjälm! Efter sim och cykel är det ”bara” löpmomentet kvar, tre snabba kilometer runt sjön innan du kan ta emot folkets jubel och frossa i festis och choklad. Till i år får du även nummerlapp och badmössa. Det bästa av allt är att det är GRATIS!

Mer info på hemsidan eller facebooksidan

Hur gick det igår då?

Jo jag hade tiden 39:33 vilket innebar nytt pers med 1 min och 15 sek och nytt banrekord med 15 sek. Varmt och torrt väder med lite medvind ner till vändpunkten. Trots regnet som öste ner under dagen var det 34 startande redan i premiären. Det ska vi väl kunna multiplicera med fyra innan sommaren är över?!

Avslutningsvis lite bilder från kvällen – Fotograf: Susanne Leijonberger

noname-1

noname-4

noname-6

noname-7

noname-12

4 svar till “En triathlon mitt i veckan – varje vecka”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s