En snubblande målgång

Direkt efter Vätterchallange drog jag till Madeira tillsammans med Malins familj. Det blev en härlig semestervecka borta från verkligheten. Jag har tränat lite lätt under veckan och njutit av att ha klarat av årets mål på ett bra sätt. Nu är vi hemma igen och för min del väntar nya triathlonutmaningar. Till helgen blir det sprint-SM i Malmö, vilket innebär debut på distansen och sen väntar årets andra stora tävling i Budapest där det arrangeras en Ironman 70.3. På vägen ska jag hinna med några bra träningsveckor med lite Axamotri och annat smått och gott.

Innan jag lägger Vätterchallange till handlingarna ska jag dock inflika med ett filmklipp från tävlingen. Vi hade en duktig filmkille på plats hela helgen och resultatet blev denna uppsummering på ca 5 min. Efter ungefär 4:35 kommer min målgång, krampen var ett faktum och sista metrarna var svårforcerade.

För att få avisering via e-post vid nytt inlägg, klicka på ”Följ” i höger hörn av din webbläsare

Ett svar till “En snubblande målgång”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s