Mighty Sport – The power of nature

Jag har alltid varit en motståndare till energi- och kosttillskott av den enkla anledningen att jag inte känt behov av det och dessutom känt en otrygghet kring att stoppa i mig något jag inte vet vad det är. Jag är livrädd för att få i mig någon otillåten substans och har därför hållit mig undan från det jag inte kan vara 100 % säker på.

I somras fick jag dock erfara baksidan med att bara dricka vatten och äta bra mat. Jag åkte på rejäl kramp på Vätterchallange, som jag visserligen lyckades häva och springa igenom. Men det var tunga minuter som rann iväg tidigt in i löpningen. Kramp är inte lätt att handskas med, men det finns ju all anledning att förbereda kroppen så gott det går för att undvika detta. Om det dessutom kan förbättra enerignivåerna och därmed prestationsnivån så är ju inte det någon nackdel.

mighty sport logga

Jag började se mig omkring efter ett vettigt och pålitligt företag och hittade då Mighty Sport, ett företag som bygger upp sin produktbas på naturprodukter utan artificiella färg, sötnings eller smakämnen. Dessutom tillverkade på kontrollerade anläggningar fria från dopingpreparat för att trygga att allt går rätt till. Inte nog med det så har Mighty sport allt jag behöver inom både energitillskott och kosttillskott. Vitaminer och mineraler som stöttar en hårt tränad kropp i vardagen och sportdryck, bars och rödbetsjuice för bästa prestation på tävlingsdagen. Jag har förbättrat mina möjligheter till att hålla mig frisk och skadefri. Sist men inte minst har jag minskat risken för kramp och bunkrat upp för att orka mer.

Jag är glad över att Mighty Sport vill vara en del av min satsning mot i första hand SM-medaljen i Jönköping nästa år men såklart också mot IM 70.3 VM!

#ERIKMOTMEDALJ2015

Läs mer på mightysport.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s