Coach i Sydvedsklassikern

I december presenterade jag mitt samarbete med Mighty Sport, idag är det dags för Sydved. Ett skogsbolag med södra Sverige som huvudområde. Ett företag med fullservice inom skogsbranschen. I höstas drog de igång Sydvedsklassikern, en klassiker på hemmaplan. Året är indelade i perioder där de olika momenten som ingår i en svensk klassiker skall avverkas. En rolig utmaning som engagerar personalen hela året!

Jag är med som coach och arrangerar inspirationspass i de olika momenten. Vi började med en simträning i höstas och förra veckan körde vi skidteknik. Det är riktigt roligt att få förmedla tekniktips och aha-upplevelser till nyfikna motionärer.

Nästa gång jag träffar Sydved ska vi cykla i strålande sol och skönt vårväder, det ser jag fram emot!

logo_sydved

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s