Högoktanigt bränsle från Persgården

Det händer grejer på samarbetsfronten och denna gång är det Persgården som hakar på, en myslifabrik på Visingsö med råvaror valda med vetenskaplig omsorg och odlade på allra bästa sätt. Produkterna är både nyckelhåls- och kravmärkta. Inte nog med det, i slutet på 80-talet laddade skrinnaren Tomas Gustavsson upp med denna mysli, ett bevis gott som något på dess goda effekt. Gården drivs av Susanne och Anders Dalsätt som tillsammans har en mångårig kompetens inom kost, hälsa och träning.

Myslibild

Nu är det då min tur att göra frukost och mellanmål ännu bättre med hjälp av myslin och andra energirika godsaker från Persgårdens ekologiska utbud. Smaskens!

unnamedHela dadlar

Persgården är mycket mer än ”bara” myslifabriken, de driver också ett galleri och café. Föreläsningar, företagsevent, matinspirationskvällar, träningshelger och temaweekends inom kost och hälsa är ytterligare en del i Persgården. En gård för för välmåendet helt enkelt.

Läs mer på persgarden.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s