Status dag 31 #nyckelbensbrott

Efter förra helgens nederlag är jag nu på väg framåt igen och i veckan som gått har jag fokuserat på cykelträning, axelrörlighet och att ge nyckelbenet välbehövlig vila. Veckan i korta drag:

Måndag – återhämtning från en tuff helg, träffade sjukgymnasten och fick tillåtelse till passiv rörlighet upp till 90 grader, både i framåt och utåt sidan.

Tisdag – kickade igång cykelträningen igen med en timme tuffa intervaller på wattbiken och jobbade med rörlighet

2015-03-24 18.38.20-1

Onsdag – två timmar ganska tufft på wattbiken och klarar nu 90 grader framåt, åt sidan är jag inte i närheten än.

2015-03-25 22.29.12-1

Torsdag – inga direkta nyheter, två timmar lugnt på wattbiken och fortsatt rörlighetsträning

Fredag – tillbaka på gymmet tillsammans med klubben, körde lite intervaller och umgicks. Skönt att närma mig en vanlig träningssituation igen och kul att träffa mina träningskompisar som betyder mycket för mig både i min rehab och i min elitsatsning!

Lördag – taggad att köra ett långpass i källaren och slog på Årefjällsloppet på datorn. Kasserade in tre timmar med årets finaste dag utanför fönstret. En dag som verkligen skapade vårkänslor, tävlingssug och faktiskt ryckte i orienteringsnerven en del också.

2015-03-28 10.21.40

Söndag – lugn dag, hade bestämt mig innan för att vila helt och låta både benen och axeln komma ikapp efter en bra vecka. Beslutet blev ännu enklare när jag hade ganska ont i axeln större delen av dagen. Dagen tillägnades också ett bra första möte mot en logga och en bättre profilering. Mer om det vid ett senare tillfälle.

Överlag en bra vecka, det som återstår är dock att bli av med morgon/förmiddagssmärtan som jag nu väljer att kalla den. Från att jag reser mig upp ur sängen gör det rejält ont i 2-3 timmar och om det beror på hur jag ligger eller om jag helt enkelt kör för hårt på dagarna vet jag inte. Men idag testar jag att ta en extra vilodag och se om det gör någon skillnad. Fokus är och måste vara att axeln ska bli bra, allt annat kommer i andra hand.

#ERIKMOTMEDALJ2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s