Mallorcaläger med Trifit

I lördags anlände jag tillsammans med Trifit och ett glatt gäng till Palma flygplats för en rolig vecka med full fokus på triathlon. Vi är tre ledare, Christian Kirchberger som är huvudcoach och sen jag och Susanne Dalsätt. Precis sex veckor efter mitt nyckelbensbrott. Veckan innan var jag fortfarande osäker på om jag skulle komma iväg överhuvudtaget.

Äntligen på plats med Trifit

På plats är jag i alla fall och här har vi precis kommit igång känns det som. Vi har hunnit med två fina långpass på cykeln, ett löpteknikpass och ett simpass. Senast på programmet var det Susanne som föreläste om sin resa, en intressant och inspirerande resa med mycket känslor. Kan varmt rekommenderas!

Hittills har cyklingen varit ganska snäll, jag har självklart lagt in några klostertoppar för att krydda slätcyklingen men nu ska vi äntligen in i bergen. Idag kör vi backträningen och höjdmeter är i fokus. Hoppas alla är lika taggade som jag!

Snabba gruppen uppe på första toppen

Dags att avnjuta den goda frukostbuffén!


PS. Nyfiken på vad vi tränar och vilka rutter vi kör? Titta in mitt stravakonto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s