#Sponsorteam2015

Jag har under våren kommit med en och annan blänkare om nya sponsorer och samarbetspartners, nu när säsongen har smugit igång tänkte jag slå spiken i kistan för 2015 och kort presentera hela gänget som gör min satsning möjlig.

Huvudsponsorer:

Sponsorbanner_Sponsorbanner 150313_1-02

IK Hakarpspojkarna är såklart stommen i min satsning, det är klubben jag representerar och som står för ett stort stöd för att förvekliga en bra träningsbas samt fina förutsättningar kring mitt tävlande. Vätterchallenge som är klubbens tävling här på hemmaplan är såklart något värt att nämna mer än en gång. Ett kanonarrangemang med idel lovord efter förra årets race. Även i år är det SM och mitt stora mål för säsongen. Tävlingen går över 1/2 ironmandistans, men vill man testa på en kortare variant så kör vi den dagen innan. Sist men inte minst har vi Trifit som stöttar mig i mitt tränings- och tävlingsupplägg och som jag går in och hjälper vid högtryck. Jag var t ex med som ledare på Mallorca nu i vår. Trifit gör det mesta inom triathlon, allt från individuell coachning och träningskurser till läger här hemma i Sverige och utomlands.

Övriga sponsorer 2015:

Sponsorbanner_150531_Sponsorbanner 1

Mirakeldesign experten inom friskvård, med vetekudden ”Mirakelpåsen” som sitt flaggskepp.
Öster Cykel – Jönköpings självklara expert när det kommer till tävlingscyklar.
Lyckes Optik Synsam – glasögonbutik i Lysekil.
Sydved – skogsbolag som levererar fullservice till skogsägare i södra Sverige.
Jönköping Energi – lokal leverantör av energi och bredband i Jönköpingsregionen.
Mighty Sport energi- och kostillskottproducent med det bästa från naturen och 100% fritt från doping.
Fodax foder – ett småländskt hundfoderföretag med basen utanför Nässjö.
Persgården – en oas för hälsa och välmående på Visingsö samt en fantastisk mysliproducent.

På lördag kör jag första tävlingen i Sverige, det blir Gothenburg Triathlon olympisk distans. Den senaste tiden har jag dragits med en hälsporre som förstört mina två utlandstävlingar och därmed också mina kvalchanser till IM 70.3 i Zell Am See. Jag har precis kommit igång med upptrappningen av löpningen och Göteborg blir en del i det. Så förväntningarna är inte på topp, jag kör ”all out” på sim och cykel, sen springer jag igenom löpningen men långt ifrån vanlig tävlingsfart. Kan jag bara gå i mål utan att ha ont i hälen så är det en seger. Sen tar jag det därifrån och har siktet helt inställt på Vätterchallenge lördag den 25:e juli. Målet att ta medalj ser tufft ut efter våren som varit, men det är inte relevant att spekulera i det nu. Det har varit vinterns drivkraft, nu är det bara att plocka ut det som går och se vart det räcker.

#erikmotmedalj2015 #sponsorteam2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s