God Jul och Gott Nytt År

Julen, ett gyllene tillfälle att träna för alla oss träningsnördar. Men själv gör jag tvärtom, träningen har gått enligt plan senaste perioden och därmed fullföljer jag den med en lugn återhämtningsvecka innan jag kör vidare vecka 53.

Det känns bra att kunna konstatera att det går bra nu. Speciellt efter förra inlägget där jag summerade ett allmänt knackigt år. Igår hade jag träningssamtal med Linda på Aktivitus inför kommande period för att det ska bli ännu bättre. Planera, genomför, utvärdera, planera om och så vidare, det är så vi jobbar.

Närmast i träningsväg väntar en löpanalys på Aktivitus i början av Januari och sen i månadsskiftet drar jag till Marcialonga med Malins familj. 70 km på längdskidor i Dolomiternas dalgångar, ska bli härligt! Kör på taktiken allt att vinna och skippar specifika förberedelser.

Dags att njuta av långhelg, god mat, tid med familj och annat som hör julen till.

God Jul & Gott Nytt År!
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s