Stärkt inför säsongen 2016

Precis som 2015 fortsätter Lyckes Optik, Fodax, Mirakeldesign, Öster Cykel, Jönköpings Energi, Susanne Dalsätt, Mighty Sport, Trifit och såklart IKHP att stötta mig i min satsning.

Men det blir också några tillskott i år, framförallt utrustningsmässigt vilket känns kul! Eller vad sägs om ny tempocykel, nya löparskor, nya löparkläder, ny våtdräkt, simutrustning? Inte nog med det, det blev en ny bil också.

Det handlar om Json Handels, Aktivitus, Argon 18 (genom Odex), PersonligProfil.se, Salming Running och Nybergs Bil. En apparat som hjälper mig att ha det senaste inom alla grenar och med Aktivitus som grädden på moset där vi tillsammans bygger min fysik genom återkommande tester och välplanerade träningspass.

I kombination med förstnämnda sponsorer och partners blir jag som triathlet ännu bättre. Där finns det ytterligare lite utrustning att hämta och kanske framförallt mycket kunskap inom nutrition genom Susanne Dalsätt och Mighty Sport.

Den ekonomiska stöttning är såklart också av största vikt, som halvtidsarbetande arbetsledare behövs det pengar från annat håll för att ha råd att åka på tävlingar, läger och annat. Alternativet är att jobba heltid och det är något jag testat på, jag förstod det inte då men så här i efterhand kan jag titta tillbaka och se hur mycket jag slet. Jag trodde det var rätt väg men det var för tufft och istället för en utveckling blev det i princip en avveckling.

Detta har jag dock satt stopp för och vintern som passerat har varit min bästa någonsin. Jag har tränat mer än någonsin och kommit ur den piggare än någonsin. Det här ser bra ut! Om bara någon vecka åker jag tillsammans med Trifit till Mallorca och kör läger i veckorna två, vi tar emot över 50 träningssugna triathleter och vi ska bjuda på något alldeles extra. Sen väntar ett par veckors träning innan jag gör tävlingsdebut och dessutom debut i proffsklassen på Ironman 70.3 Mallorca.

Nu kör vi!

trifit_3000x1176-1600x627
Från Mallis 2015, rätt okej 😉

 

Ett svar till “Stärkt inför säsongen 2016”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s