Nya rutiner

Från och med nu kommer jag bli lite flitigare här på bloggen, jag sticker ut hakan och tänker leverera ett inlägg i veckan (om det nu är något att komma med i dagens samhälle). Jag ska ge er något trevligt att läsa till fredagsfrukosten och jag hoppas och tror att jag ska fixa det. Men än så länge är det en målsättning, det får inte ta överhanden över min träning och vardag. Så håll alla tummar och tår så ska jag göra allt jag kan från mitt håll  för att ge er en bra start på fredagarna framöver.

Om det inte framgått så åker jag till Mallorca på lördag, två härliga veckor med Trifit där jag är ledare tillsammans med Susanne Dalsätt och Christian Kirchberger. Där nere kommer vi ta emot drygt 50 glada triathleter. De allra flesta kommer vara nere antingen vecka 14 eller 15 och några tappra dubblar och köra bägge veckorna. Intresset är fantastiskt vilket såklart är kul och ett bra kvitto på att förra årets läger var bra. På veckoschemat står huvudsakligen cykel med inslag av löpning, simning (inne och ute) och växelträning precis som 2015. Utöver detta slänger vi i år även in lite yoga. Självklart tror vi på soligt och gott väder med!

trifit_3000x1176-1600x627
Triathlonfest i Alcudia 2015, äntligen dags att återupprepa!

Senaste dagarna har jag haft lite oroväckande smärtor i knät, efter onsdagens besök på Medic Rehab är jag dock lugnare. Jag har en liten överansträngning som jag ska passa mig för att bråka för mycket med. Men jag är försiktigt positiv och tror att jag kommer kunna genomföra Mallorcavistelsen enligt plan.

Mot Mallis!

IMG_1826
Hit lär det bli någon vända även i år, med utsikt över Alcudia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s