Livet leker på Mallorca

Dags för sista dagen med första gänget här på Mallis. Idag väntar en tur till Cap Formentor, en klassisk spektakulär väg som alla bör uppleva. Många fina vyer längs vägen och väl ute vid spetsen ligger ett fik som belöning efter en veckas hårdträning med oss på Trifit.

2015-04-17 11.48.36
En bild från förra årets tur till Cap Formentor

En tuff vecka har det varit och alla har utmanat sig själva på många plan. Vi inledde veckan med några lättare distanspass på cykeln på ungefär 4 timmar blandat med sim- och löpteknik. Därefter gick vi på lite hårdare med långa cykelintervaller och openwatersim bland vågorna. Senaste två dagarna har vi tryckt på ordentligt med intensiv växelträning följt av en eftermiddag i bergen och igår en 180 km runda längs östkusten. En bra mix helt enkelt med allt vad triathlon innebär. Vi har dessutom bjudit på yoga i princip varje dag, en viktig faktor för att kroppen ska mäkta med allt detta utan att säga ifrån.

Mitt i veckan höll jag i en inspirationsföreläsning för hela gänget, en erfarenhetsresa från liten fotbollsspelare till triathlet i Ironmans proffsklass. En rolig kväll som mynnade ut i ett gäng tips och råd jag hoppas de tog till sig. För trots att vi alla har vitt skilda ambitioner finns det mycket vi kan översätta till vår egen livssituation.

Föreläsning Mallis 2016 förstasidan.001
Från föreläsningskvällen
IMG_5700
Från föreläsningskvällen

 

 

Avslutar med lite från veckan som gått, nu laddar vi för dagens tur och sen lägger vi om fokus till nästa grupp som vi tar emot imorgon. Nytt gäng och nya förutsättningar, det ska bli spännande! Det här är livet på en pinne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s