Tillbaka till verkligheten

Två superbra veckor med Trifit på Mallorca börjar lida mot sitt slut, imorn far vi hem till Huskvarna igen. Veckan som passerat har varit felfri; ett stort glatt och starkt gäng och kanonbra väder. Det har blivit en simtur i havet nästan varje dag, ca 70 mil i sadeln och en drös höjdmeter. Nu blir det bra att dra hem till vardagen och hitta vardagsrutiner igen.

Annars består dagens schema mest av att avsluta och ladda för hemfärd, en lugn tur till Cap Formentor med fikastopp och snart lite löpning och såklart även simning. Det lär väl dröja innan det blir openwater på hemmaplan så lika bra att passa på. Men jag håller tummarna för att kortbyxor och kortärmat på cykeln kanske inte är så långt borta.

Det närmar sig faktiskt tävlingsdebut också, så om tre veckor är jag här nere i Alcudia igen för Ironman 70.3 och gör debut i proffsklassen. Det ska bli kul! Målet är att sätta ett riktigt väldisponerat lopp där jag växer in i racet. Det blir också en värdemätare på vad jag kan prestera för sim/löptempo och cykelwatt i år.

Nu drar det äntligen ihop sig på allvar!

IMG_6045

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s