Tävlingsförberedelser

Bara en vecka kvar till tävlingspremiären på Mallorca så nu kör jag lite finslipning inför start. Det blir några extra vändor till Tommy på Öster Cykel för att göra Argonen raceklar, en extra kik på nya våtdräkten och skorna. Tävlingsdräkten trycks i dagarna och energiförrådet fylls på i både kroppen och knoppen.

Laddar batteriet på Argonen

Jag har inga stor förväntningar på loppet som sådant, det handlar mer om att åka dit och känna på formen och vad vinterträningen gjort med kroppen. Det är ju också debut i proffsklassen så det blir lite se och lära med det. Detta är ett led i träningen mot Vansbro och Jönköping i Juli, tävling är bästa träning. Men självklart kommer jag göra allt på plats för att prestera på topp.

Om en vecka är jag tillbaka på strandpromenaden

Just nu har jag börjat trappa ner lite på träningen och jag kör även lite kortare intervaller. Jag försökte få några extra timmars sömn och soffläge. Sista veckan blir ett test på uppladdning som jag kanske även kommer köra i Vansbro om det känns lyckat.

Tar igen mig lite extra just nu

Idag började jag dagen med 4×400 på Rosenlund och ikväll blir det ett gäng 60 sek intervaller på Cardio Club. Utöver det mest vila, är ju ledig från jobbet så idag är ett utmärkt tillfälle att samla lite extra kraft. Helgen blir sedan som vanligt cykelbetonad men med inslag av bricklöpning. Knät känns helt okej nu, fick inget bakslag efter Landsjön Runt förra söndagen så det borde inte kunna ställa till det. Men jag ska inte ropa hej för tidigt, jag fortsätter att göra min rehab och successivt öka löpmängden.

Knät börjar kännas bra igen men det gäller att ha tålamod

På återhörande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s