Dan före dan

Det känns lite ringrostigt och ovant inför morgondagen, det var ett tag sen jag avslutade säsongen på Tjörn förra året, det är ett år sen jag startade en Ironmantävling och ett och ett halvt år sen jag genomförde detsamma. Det är dessutom första gången jag kör i Men Pro.

Med min nya Argon 18 följer också lite nya lösningar och behov jag inte varit med om tidigare. Mina nya Salmingskor behöver göras tävlingsredo med rätt snörning. Annars är allt precis som vanligt….

Så kanske inte så konstigt att jag känner mig lite som en rookie. Men det är en tävlingssugen och vältränad sådan, vinterträningen har gått riktigt bra och mycket har lossnat sista tiden. Jag går in i racet med fokus på min egen prestation och på att få ett kvitto på vart jag står inför Vansbro. 

Just nu skiner solen och det är riktigt behagligt, som hemma ungefär. Imorn ser det dock ut som att Huskvarna kommer bräcka Alcudia. Kan bli lite blött även efter simdelen. Inte riktigt vad jag förväntade mig vid anmälan men som svensk känns det mer som en fördel än en nackdel.

07:55 går starten, vill ni följa tävlingen gör ni det enklast via ironman.com och live coverage. Siktar på att vara i mål vid 12-tiden.

Alcudia i gryningen

2 svar till “Dan före dan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s