Den stora triathlondagen

Ni har väl inte missat att jag tillsammans med Susanne Dalsätt arrangerar en triathlondag på Axamo söndagen den 19:e juni?

19275281444_b92c5aad32_k

Det blir ett perfekt tillfälle för dig som ska köra Ironman 70.3 Jönköping och vill få en guidad tur runt cykelbanan i trevligt sällskap. Ska du inte köra Jönköping är det såklart ändå ett utmärkt tillfälle för bra träning och umgänge.

19890509062_20704c6806_k

Temat är träningsglädje i triathlonanda; vi inleder med simning i Axamosjön, tar sedan ett varv på Ironmanbanan och avslutar med löpning på de fina motionsslingorna. Eventet är öppet för alla oavsett nivå, kom som du är och ha roligt tillsammans. På cyklingen delar vi upp oss i några olika fartgrupper för att alla både ska hänga med och samtidigt bli utmanade.

19275500044_c523cef6af_k

Dessutom kommer personligprofil.se vara på plats med våtdräkter från Speedo och löparskor från Salming för utprovning och försäljning. Ett utmärkt tillfälle att klämma och känna på samma utrustning som jag tävlar i.

19275734584_2beb53b48f_k

All info kommer ut på facebookeventet ”Den stora triathlondagen” där även anmälan sker. Varmt välkomna!

2 svar till “Den stora triathlondagen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s