Äntligen SM

Äntligen är det okej att släppa av på träningen, söka form med intervallpass och slappa i sängen bara för att vara helt på tå när det gäller. Vägen hit har varit mödosam och många timmar träning har passerat, flertalet i gott sällskap. Formen har gått lite upp och ner, men sett över tid har den gått uppåt och just nu känns det riktigt bra!

Ett av vinterns tuffaste pass, blötsnö runt nollan…

Med två fjärdeplatser i ryggen på SM är det såklart jag vill åt medaljen, men utan att ha studerat startlistan vet jag att det kommer bli knallhårt imorgon. Bra mycket hårdare än mina två tidigare mästerskap på distansen. Jag vill dock ogärna skriva någon resultatlista på förhand, tidigare resultat är inget varken jag eller någon annan kan leva på imorgon. Alla som står på startlinjen har alla möjligheter att sätta dagen. Hur listan sedan ser ut återstår att se efter målgång.

2014 var cykel min klart starkaste gren, 2015 var det sim. Men i år är jag en stark cyklist igen och jag har en grym maskin att ta mig fram på.

Jag har en plan för hur jag vill prestera och sätter jag den kommer jag vara supernöjd oavsett placering, men givetvis kan en bra placering göra mig ännu nöjdare. Dagen är lång och det gäller att vara smart, förra året när jag var här i Vansbro hade jag en övertro på min cykelkapacitet och knäckte mig fullständigt. Jag höll knappt på att ta mig i mål, visserligen vände jag på det sista löpmilen och räddade upp situationen ganska bra. Men imorgon ska jag göra det så mycket bättre, då ska jag gå ut stark på löpningen och slå nytt PB tänkte jag.

Löpformen känns riktigt bra, ska bli kul att få testa den på allvar imorgon

Det ska bli riktigt roligt att tävla imorgon; jag har riktigt bra material, jag känner mig verkligen i form, jag kan banorna utan och innan och jag kommer ha ett fantastiskt stöd av familj, vänner och sponsorer som kommer upp och hejar eller hör av sig från hemmaplan. Hur lyxigt är inte det?! Jag är överväldigad!

Jag har ett fantastiskt stöd med Malin i spets

Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s