Upplagt för triathlonfest

Det är helt sjukt vilket drag det är inför Ironman i Jönköping, i stan går det inte att missa och media är inte sena att haka på spåret. Själv har jag varit med i SVT Jönköping nu på morgonen och i onsdags gästade jag och Åsa Lundström P4-studion. Klockan 15 idag är det presskonferens på Stora Hotellet där både jag och Åsa är med. För ett par veckor sen gjorde JP även ett reportage med mig inför både SM och IM. Dessutom är det jag som styr över Destination Jönköpings eget instagramkonto @jkpg denna vecka, där jag tar med följarna på mina förberedelser inför och förklarar lite hur Ironmancirkusen fungerar.

Länkar:
JP inför SM och IM
SVT Jönköping
P4 eftermiddag
JKPG instagram

Det är såklart bara roligt att triathlon får utrymme i media och i stan, avstängda vägar skapar förstås konflikter men för att inte äventyra säkerheten är det ett nödvändigt ont. Men de allra mesta jag hör är positiva ordalag och det kommer förhoppningsvis att kännas även på söndag. Vädret ser just nu ut att vara på vår sida, de har hotat med regn men det verkar dröja till måndag. För oss tävlande är det ett mindre problem, för publiken är det förstås som natt och dag. Jag har själv varit i Kalmar och hejat två år i rad och det blir ett tredje, där fullkomligt kokar stan över när det är Ironman. Jag har kört Vätterchallenge två år i rad och från mitt perspektiv har det varit riktigt bra drag även här. Nu är det Ironman och uppståndelsen är redan upptrissad mot tidigare år, det är verkligen upplagt för triathlonfest!

Ni kommer väl?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s