Sugen på att tävla

Förra helgens race gav verkligen mersmak, jag vill bara tävla ännu mer och vara ännu bättre. Jag fick ett väldigt bra kvitto på att hela upplägget fungerade och det är det upplägget jag vill repetera på nytt. Jag tror jag kommer kunna leverera ett ännu bättre lopp redan om två veckor när det är dags för Tjörn triathlon över samma distans. Jag debuterade på Tjörn 2014 med ett riktigt bra lopp, bara några sekunder över fyra timmar. När jag var tillbaka 2015 gick det tyngre efter en allmänt stökig säsong men nu känner jag mig väldigt redo att bräcka mitt PB med råge där borta. Jag har det i mig och i min värld talar allt för att det ska gå vägen.

Men först ska jag få till en dryg vecka med lite grundträning, vi har hittat några bra nyckelpass jag och Linda som vi satsar mycket krut på och som min kropp verkar svara bra på. I övrigt klämmer vi in lite mängd och andra baspass fram till nästa söndag. Sista veckan blir som vanligt ganska lätt, lite fartmix och sen fullt fokus på att vara 100 % på tävlingsdagen.

Det är ju Kalmarvecka på ingång med och jag åker ner och kör Kalmar mini som är en superkul tävling med fantastiskt publikstöd. Gjorde premiär förra året och kan inte vara utan den, det är snabbt avklarat och kul rätt igenom. Ett perfekt träningspass! Sen stannar jag kvar och tränar och supportar över Ironman. Aktivitus är förresten på plats och kör massa tester och lite annat matnyttigt. Från min övriga sponsorer brukar även Salming och Mighty Sport vara representerade i expon. Det blir ett kul veckoslut, hoppas vi ses! Här är några bilder från Kalmarfesten 2014:

Efter Tjörn har jag fyra veckor på mig att göra det sista förberedelserna inför mitt livs största prov hittills när jag ger mig på den fulla distansen på Mallorca. Hur jag svarar på det har jag inte en aning om men jag tror det kommer gå bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s