För att bli bättre

Jag försöker hela tiden förbättra och utveckla mitt arbete mot att bli en bättre triathlet. När det gäller träningen gör jag det tillsammans med Aktivitus. I förra veckan satte jag mig ner med Linda och löpcoach Emma och började fila på ett extra löpfokus inför 2017. Jag har stått och stampat lite med löpningen senaste åren men nu siktar vi på att höja nivån några snäpp.

Dags att skruva upp löpnivån #aktivitus #löpandeplan #salmingrunning

Träningen är såklart en avgörande del, men långt ifrån den enda för att en satsning ska gå i lås. En annan stor del är ju såklart försörjningen. Det hade varit fint att leva helt på sponsorer och prispengar men där är jag inte. Jag har ju mitt jobb på Skanska också, drygt två fina år i produktionen har jag hunnit med. Men att kombinera elitidrott och arbetsledarjobbet är inte hundra optimalt. Därför ska jag i månadsskiftet ta mig an en ny jobbutmaning på Tekniska kontoret i Jönköping.

Dags för en ny byggroll, nu blir det projektledning

Det ska bli skönt att gå till ett kontorsjobb, för att kunna lägga all fysisk kraft på träningen. Det ska också bli kul att börja jobba med en helt annan roll i byggbranschen. Nu hamnar jag på beställarsidan istället och kommer vara med hela vägen från idé till förvaltning. Det ska bli riktigt kul! Självklart fortsätter jag på deltid precis som tidigare så att jag ska hinna träna precis så mycket som jag vill. Jag förbättrar mina förutsättningar både på jobbet och som triathlet. Det bästa av två världar helt enkelt!

Mot ett snabbare 2017 med bättre förutsättningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s