Musikhjälpen 2016 – för att barn i krig också har rätt till skolgång

Förra året impulstartade jag en bössa för musikhjälpen och tillsammans med lite sponsorer blev det ett lyckat initiativ och 4200 kr i tillägg till insamlingspotten. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Jag kan skänka en 100:ing själv eller så kan jag dra igång en bössa för att försöka lägga på ett par nollor.

Tommy på Öster Cykel, en av sponsorerna (och vinnarna) förra året
Nu är det dags igen, själva radiosändningen sker 12-18 dec men redan nu kan ni börja skänka pengar.

Temat i år: ”Barn i krig har rätt att gå i skolan” Läs mer om det här.

För att motivera er lite extra har jag fått med mig lite utlottade priser från mina sponsorer även i år; Salming, Aktivitus, Persgården, Personligprofil.se, Öster Cykel och Umara är med. Umara tänker en del av er? Jodå så att, mer om detta i annat inlägg . Fina priser utlovas från dessa till er som skänker pengar.

Inte nog med det, jag måste ju bjuda lite på mig själv också. Har funderat en del på det och vad jag ska hitta på. Jag tänkte inte spåra ur helt men jag kan utlova lite galna träningspass om vi når vissa nivåer.

Följande insteg gäller:

10 000 kr – kommer vi hit, vilket skulle vara otroligt bra. Då simmar jag 10 000 meter, uppdelat på 100 x 100 m. Dubbelt upp mot vad jag någonsin simmat under ett träningspass…

Det får räcka tills vidare, det praktiska sköts via Facebook så håll utkik där: https://www.facebook.com/erikholmbergtri/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s