Umara – ny sponsor

Nutritionen som ska göra mig ännu bättre 2017

Till nästa säsong kommer jag som tidigare nämnts börja samarbeta med Umara som nutritionspartner. Hjärnorna bakom Umara är Simon och Tommy som genom sin podcast Prestera Mera under det senaste året inspirerat och utbildat mig inom idrottsnutrition. Detta har fått mig mer och mer nyfiken på deras grejer och nu är det dags att köra med det.

Umara ser alltid till att väga in det allra senaste inom forskningen när de tar fram sina produkter och rekommendationer. Med största vikt på transparens är de också noga att redovisa allt och ingående förklara varför de gör som de gör. Det gör mig trygg som idrottare i att det jag stoppar i mig är det bästa jag kan få tag i utan att behöva oroa mig för att få i mig något otillåtet. För det är ju inte svårt att bli orolig för sånt i dagens samhälle… Att de dessutom jobbar aktivt för miljön gör att jag mår ännu lite bättre.

Det är som jag varit inne på tidigare många parametrar som ska göras perfekta för att göra en optimal prestation och Umara är en viktig pusselbit på vägen.

Glöm nu inte att bidra till Musikhjälpen, med lite tur får du chans att prova Umaras produkter och själv avgöra vad du tycker. Samtidigt som vi tillsammans gör världen lite bättre för våra medmänniskor. Klicka här för all info #tillsammansgörviskillnad

Umara bidrar med ett par prova på paket till årets musikhjälp

Ett svar till “Umara – ny sponsor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s