Sponsorer

Skärmklipp 2015-03-02 14.53.27

IK Hakarpspojkarna är klubben jag representerar och tränar tillsammans med till vardags. Vi har en seriös elitsatsning med höga ambitioner där jag är en del i detta. Vi har flera stående simtider i ett annars trångt badhus och ett stabilt träningsgäng som sparrar varandra i ur och skur. Dessutom har vi Christian Kirchberger som elitledare med gedigen kunskap och erfarenhet inom triathlon. Som grädden på moset har vi ”en triathlon mitt i veckan” som är precis vad det låter, ett minitriathlon och ett perfekt tillfälle att fila på detaljerna hela sommaren. Sist men inte minst har vi en terrängvariation som få och oftast snälla triathlonvintrar. Läs mer om klubben på www.ikhp.se.


AKTIVITUS svart undertext

AKTIVITUS. Genom kunskap, erfarenhet, personligt bemötande individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar vi Din träning genom adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Teknikanalyser och individuell PT och träning i grupp skall ge ytterligare stöd för våra kunder. Aktivitus skall alltid ha ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning. Vi ger inte generella råd utan att ha kännedom om individen. Läs mer på www.aktivitus.se.


jsonized_vector

Json Handels bygger kunders varumärke genom rätt profilering på rätt produkter till rätt pris. Vi har ett mycket brett sortiment av yrkeskläder och personligt skydd samt tillhandahåller hela profil- och presentprogram till alla kundgrupper. Kombinationen av yrkeskläder och profilprodukter är stark och har många fördelar för kunden. Här har Json mångårig erfarenhet (start 1974) och är en av marknadens största privatägda aktörer. Vi levererar idag till kunder över hela Europa. Alla våra enheter innehåller butik, lager, utställning och finns på 8 platser runt om i södra Sverige. Läs mer på www.jsonhandels.se


JKPG-energi-speglad

Jönköping Energi ger Jönköping och Erik Holmberg Energi. Dagligen levererar vi ljus, kraft, värme, kyla, biogas och öppet stadsnät till 55 000 kunder. Med Jönköping som bas erbjuder vi prisvärda och miljöanpassade energi- och kommunikationslösningar som bidrar till regionens utveckling och till långsiktigt hållbar miljö. Läs mer om vår om vad vi erbjuder på www.jonkopingenergi.se


Lyckes Lysekil. Hemsida


Persgården_blogg-logo-persgarden

Persgården är en idyllisk liten gård som ligger på slätten på södra delen av Visingsö. Persgården har odlat ekologiskt ända sedan 60-talet och producerat kravmärkt mysli sen mitten av 70-talet. På Persgården finns förutom myslifabriken, ett mysigt cafe, en gårdsbutik och ett välkänt galleri. Ägarna Susanne och Anders vision är att Persgården ska vara en oas för hälsa och välmående dit alla är välkomna oavsett om det är för en kopp kaffe i cafeét eller en heldag i hälsans tecken. Läs mer på persgarden.se.


Salming Logo

Salming Running är förhållandevis nya i branschen men det märks inte på produkterna. Det är snabba, snygga och sköna skor som sätter trenden. Skosortimentet sträcker sig från den väldämpade modellen Miles ner till superlätta Race för väglöpning. Utöver det finns två skor för terränglöpning, Trailskon som ämnas för stig och den häftiga nyheten Elements som är en ypperlig Swimrunsko eller varför inte orienteringssko. Salming har också en drös med snygga och sköna kläder. Gå in, läs mer och beställ på https://www.salming.com/


img_8386

Umara tillverkar energitillskott mot prestation, med vetenskap som grund. Läs mer på www.umarasports.com eller på facebook.


ostercykel-logo

Öster Cykel är  Jönköpings bästa cykelaffär, snabb bra service av Tommy och Arne som har många års erfarenhet i branschen. Eller vad sägs om recensioner som ”Kanonställe o kanonförsäljare” eller ”Bra och personligt bemötande” (plockat från facebook). Experterna i Jönköping helt enkelt, är du ute efter en riktigt bra hoj är det hit du ska. Läs mer på www.ostercykel.se eller på facebook.