Kontakta oss

Blogg

Johanna Toftby – inspirerande levnadsglädje

Publicerad

fashion

Alla har vi dystra dagar när molnen liksom svävar framför ögonen. Även om solen skiner faller tårarna som regn. Vännerna är upptagna. Garderoben är full av halloweenkläder. 

Om energin saknas för en promenad under träden finns Johanna Toftby. Hon är en kvinna med många strängar på sin lyra. På hennes instagramkonto hittar du både underhållning och tips. Hon delar med sig av livets guldkant. Och gärna ett välkomponerat recept.

Skönhet och njutning

Fest och resor har en särskild plats. Men vardagen får heller aldrig gå på slentrian. Det finns en plats med vackra klänningar och sköna sandaler. En vanlig tisdagsmiddag blir läcker och hälsosam. Möt Johanna Toftby på Instagram. 

Johanna ger plats åt det hon älskar. Lyfter fram det som glänser och sprakar. Det blir roligare att bjuda hem någon särskild. Vinden får gardinerna att röra sig långsamt. Ett leende i spegeln.

Måsten och överhurtiga tillrop saknas. Så skönt! Det bygger på njutning. Att unna sig det vackra. Och att visa respekt för sig själv.

Glittret i vattnet en sommardag vid västkusten. En krans av blommor som flyter mot horisonten. Och en fråga till alla följare: Vad gjorde ni? Med svar och likes.

Annonsering

Ja, det finns människor som bjuder på livets rikedom. Så fladdermössen lämnar dina kläder. Molnen drar bort. Du får kraft att resa dig. Och öppna ett fönster.

Öppna dörren till Johanna Toftbys receptskatt

Som en frestande doft genom hela instagramkontot finns recepten. Som den där mustiga stroganoffen. Med halloumi och champinjoner. Och så lite rött och lite grönt – on top of it! Hon gör matlagningen så mycket mer lockande.

Följ doften vidare till Johannas blogg, johannatoftby.se! Där hittar du hundratals recept på allt från chokladbollar till pepparsås eller fläskfilégryta. Pepparsåsen är en av följarnas favoriter och innehåller höjdaringredienserna dijonsenap och grädde. Det speciella är pepparblandningen. Det är en färdig blandning av svart-, vit-, rosé, grön- och kryddpeppar.

Om du söker recept av Johanna Toftby hittar du hundratals recept ordnade i ett receptindex. Det finns en rätt för varje årstid och högtid. Receptmakarna är okända. Rätterna är inbjudande upplagda med snygg dukning.

Johanna Toftby har bloggat sedan 2010

Det började med småbarnsliv och frisörsalong i Skövde. Och sedan följer hundratals inlägg om mode, skönhet, resor, hälsa och familjeliv. Det kan handla om att prova livet utan godis och kakor under en period. Och när resultatet blev bättre sömn och försvunnen magkatarr känns det inspirerande. Då blir hon en förebild.

Annonsering

Här är några fler axplock från åren som gått med bloggaren Johanna Toftby

• Vandra på semestern

• Rabatt på Odd Mollys träningskläder

• Pomaranian Lucy (familjens dvärgspets) på olika äventyr 

• På bokmässan med sin bok “Middag hos mig”

• Tävlingar med fina priser, som biljetter till en konsert med Magnus Carlsson

• Saffranskladdkaka med mandelmassa och vit choklad

Annonsering

• Höstnytt i garderoben

• Torrt och statiskt hår

• Skönt underställ och tips på skidkläder

…och så vidare, med mera med mera.

Om att fixa matlådor till nära och kära

När man lagar mycket mat, fotograferar den och skriver om den kan det bli mat över. En välgärning är att inte slänga det överblivna. Då är matlådor att dela ut en god idé. Eller att lägga i frysen. Det gynnar naturen och klimatet såväl som din hälsa och ekonomi. 

Kan vem som helst bli en inspiratör?

Ja, det visar Johanna Toftby. Och du behöver inte ha ett perfekt hem eller nystajlade naglar. Det viktiga är att du har något att förmedla. Något som du brinner för. Uthållighet och humor verkar också vara lönande egenskaper för att skapa en trogen följarskara. 

Annonsering

Studera hur olika bloggare har jobbat genom åren. Skriv upp de saker du ser och gillar i en lista. Nedteckna även de saker du absolut vill undvika. Sedan sätter du dig i ett tråkigt och tyst rum med dörren stängd. Och så låter du din egen bloggdröm svämma ut över skärmen eller pappret. 

Är ditt koncept likt Johanna Toftbys?

Man skulle kunna sammanfatta Johanna Toftbys koncept med ordet mångfald. En mångfald av kanaler; Johanna Toftby instagram, Johanna Toftby blogg se, tv4, twitter, facebook, fysisk bok, föredrag och så vidare. En mångfald av ämnen: mode, skönhet, det egna livet i med- och motgång, recept, hälsa, träning, resor, inredning med mera.

Enfald istället för mångfald låter inte som en lika lyckad väg till framgång. Men det kan vara klokt att inte splittra sig på för många kanaler och ämnen i början. Prioritera bland dina hjärtefrågor. Och tänk inte på vad publiken vill ha. Gör din grej, och gör det med hjärta och hjärna.

Fortsätt läsa

Blogg

Bayer Leverkusen Mot Bayern Laguppställning

Publicerad

person holding smartphone

Den tyska fotbollsvärlden förbereder sig för en av säsongens mest uppmärksammade matcher – Bayer Leverkusen mot Bayern München. Denna match drar inte bara till sig fans från Tyskland, utan fotbollsintresserade över hela världen följer med i spänning. I den här artikeln djupdyker vi i de troliga laguppställningarna för båda lagen, och vad detta innebär för matchens utfall.

Laguppställning Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen, ofta kända för sin offensiva och snabba fotboll, har en rad starka spelare som kan komma att göra skillnad i matchen mot Bayern München. Här är en förväntad lineup:

Position Spelare
Målvakt Lukáš Hrádecký
Försvarare Jonathan Tah
Försvarare Edmond Tapsoba
Midfieldare Charles Aránguiz
Midfieldare Exequiel Palacios
Anfallare Moussa Diaby

Laguppställning Bayern München

Bayern München är kända för sin dominans inom tysk och europeisk fotboll. Lagets styrka ligger både i dess offensiv och defensiv. Här är hur deras startelva kan se ut:

Position Spelare
Målvakt Manuel Neuer
Försvarare Dayot Upamecano
Försvarare Lucas Hernández
Midfieldare Joshua Kimmich
Midfieldare Leon Goretzka
Anfallare Robert Lewandowski

Matchens Nyckelspelare

  • Moussa Diaby (Bayer Leverkusen): Med sin snabbhet och tekniska skicklighet är Diaby en spelare som kan vända matchen till Leverkusens favör.
  • Robert Lewandowski (Bayern München): En av världens bästa anfallare. Hans målkänsla och positionering gör honom otroligt viktig för Bayern.

Strategier och förväntningar på matchen

Med tanke på båda lagens starka sidor kan vi förvänta oss en intensiv och taktisk match. Bayer Leverkusen kommer sannolikt att försöka utnyttja sina snabba anfallare för att bryta igenom Bayerns försvarslinje. Å andra sidan har Bayern München tillräckligt med erfarenhet och skicklighet för att kontrollera spelet och skapa målchanser genom hela matchen. En vital aspekt för Bayer Leverkusen blir att effektivt kunna bryta ner Bayerns mittfältsspel och undvika Lewandowskis målfarliga instinkter.

Slutsats

Fortsätt läsa

Blogg

Al Adalh Mot Al Nassr Laguppställning

Publicerad

Den spännande fotbollsmatchen mellan Al Adalh och Al Nassr har skapat en elektrisk atmosfär bland fansen. Denna artikel ger en fördjupad titt på den förväntade laguppställningen, taktiker och möjliga utgångar av denna efterlängtade drabbning. Att förstå laguppställningen är avgörande för att förutsäga hur matchen kan tändas och vilka spelare som kommer att ha störst inverkan på resultatet.

Al Adalh vs Al Nassr: En Titt på Laguppställningen

Inför den kommande matchen mellan Al Adalh och Al Nassr är spänningen på topp. Båda lagen har visat formidabla prestationer under säsongen, vilket gör denna match till ett högtidligt ögonblick för supportrarna.

Förväntad laguppställning för Al Adalh

Position Spelare
Målvakt Spelare A
Försvarare Spelare B, Spelare C, Spelare D, Spelare E
Mittfältare Spelare F, Spelare G, Spelare H
Anfallare Spelare I, Spelare J

Förväntad laguppställning för Al Nassr

Position Spelare
Målvakt Spelare 1
Försvarare Spelare 2, Spelare 3, Spelare 4, Spelare 5
Mittfältare Spelare 6, Spelare 7, Spelare 8
Anfallare Spelare 9, Spelare 10

Taktiker och Matchförutsägelser

Med tanke på den starka laguppställning båda sidor besitter, är det förväntat att matchen kommer att vara extremt tävlingssinnet och strategisk. Al Adalh kanske kommer att fokusera på ett defensivt spel med snabba kontringar genom sina kvicka anfallare, medan Al Nassr troligen kommer att sträva efter bollinnehav och metodiska anfall.

  • Al Adalh:s nyckel till framgång ligger i deras försvarslinje och förmågan att snabbt växla från försvar till anfall.
  • Al Nassr bör utnyttja sin tekniskt skickliga mittfält för att styra spelets tempo och skapa målchanser.

Avslutande tankar

Denna uppgörelse mellan Al Adalh och Al Nassr är mer än bara en match; det är en kamp om prestige, stolthet och taktisk finess. Med de förväntade laguppställningarna ser vi två mycket väl förberedda lag som är redo att ge allt på planen. Fansen kan förvänta sig en fängslande match med högt tempo, passion och otroliga fotbollsmoment. Mötet lovar inte bara att bli en sportslig fest utan också en uppvisning i hur strategi och lagarbete

Fortsätt läsa

Blogg

Nottingham Forest Fc Mot Aston Villa Laguppställning

Publicerad

Inför den spännande fotbollsmatchen mellan Nottingham Forest FC och Aston Villa är förväntningarna höga från fans runt om i världen. Denna match bjuder inte bara på en möjlighet för båda lagen att visa sin skicklighet på planen, utan erbjuder även fotbollsälskare en chans att se hur två av de mest ikoniska lagen i engelsk fotboll ställs mot varandra. I denna artikel tar vi en närmare titt på laguppställningen för Nottingham Forest FC mot Aston Villa, taktiker som kan förväntas och vilka spelare som kan tänkas bli matchens utropstecken.

Nottingham Forest FC’s Förberedelser

Nottingham Forest FC, med sin rika historia och trogna fans, har förberett sig noggrant inför denna match. Tränarens strategi och spelarval blir avgörande. Här är en titt på den förmodade startelvan:

Position Spelare
Målvakt Spelarnamn 1
Försvarare Spelarnamn 2, Spelarnamn 3, Spelarnamn 4
Mittfältare Spelarnamn 5, Spelarnamn 6, Spelarnamn 7
Anfallare Spelarnamn 8, Spelarnamn 9

Aston Villa’s Laguppställning

Aston Villa, kända för sin aggressive spelstil och starka lagmoral, kommer till matchen med en lika imponerande trupp. Med fokus på både försvar och snabba anfall, här är deras troliga startelva:

Position Spelare
Målvakt Spelarnamn 10
Försvarare Spelarnamn 11, Spelarnamn 12, Spelarnamn 13
Mittfältare Spelarnamn 14, Spelarnamn 15, Spelarnamn 16
Anfallare Spelarnamn 17, Spelarnamn 18

Taktiker och Spelare att Hålla Ögonen på

  • Taktisk flexibilitet: Båda lagen är kända för sin förmåga att anpassa sig och ändra taktik mitt i matchen. Detta kan bli avgörande för utgången.
  • Nyckelspelare Nottingham Forest: Fokus ligger på Spelarnamn 8, vars målfarlighet kan bli avgörande.
  • Nyckelspelare Aston Villa: Spelarnamn 17, med sin snabbhet och teknik, är definitivt en spelare att hålla ett öga på.

Slutsats

Matchen mellan Nottingham Forest FC och Aston Villa lovar att bli en spännande tillställning full av taktisk skicklighet, passion och oväntade vändningar. Med dessa laguppställningar och taktiska översikter är scenen satt för en minnesvärd match. Fansen kommer utan tvekan att få uppleva

Fortsätt läsa

Läs fler inlägg

person holding smartphone person holding smartphone
Blogg14 timmar sedan

Bayer Leverkusen Mot Bayern Laguppställning

Den tyska fotbollsvärlden förbereder sig för en av säsongens mest uppmärksammade matcher – Bayer Leverkusen mot Bayern München. Denna match...

Blogg3 dagar sedan

Al Adalh Mot Al Nassr Laguppställning

Den spännande fotbollsmatchen mellan Al Adalh och Al Nassr har skapat en elektrisk atmosfär bland fansen. Denna artikel ger en...

Blogg5 dagar sedan

Nottingham Forest Fc Mot Aston Villa Laguppställning

Inför den spännande fotbollsmatchen mellan Nottingham Forest FC och Aston Villa är förväntningarna höga från fans runt om i världen....

Blogg6 dagar sedan

Olympique Lyonnais Mot Psg Laguppställning

Den spännande fotbollsmatchen mellan Olympique Lyonnais och Paris Saint-Germain (PSG) närmar sig med stormsteg. Fansen är i extas inför denna...

Blogg1 vecka sedan

Leicester Mot Nottingham Forest Fc Laguppställning

Den spännande fotbollsmatchen mellan Leicester och Nottingham Forest FC närmar sig med stora steg, och fotbollsfans över hela världen håller...

Blogg1 vecka sedan

Chelsea Mot Wolverhampton Laguppställning

Fotbollsentusiaster över hela världen ser med spänning fram emot matcherna mellan storteamen. En sådan match är Chelsea mot Wolverhampton, där...

Blogg2 veckor sedan

Aston Villa Mot Leicester Laguppställning

Fotbollsfans över hela världen, speciellt de som följer Premier League, vet att en match mellan Aston Villa och Leicester City...

Blogg2 veckor sedan

Sirius Mot Elfsborg Laguppställning

När spänningen byggs upp inför den kommande matchen mellan Sirius och Elfsborg, är alla ögon riktade mot de potentiella startelvorna....

Blogg2 veckor sedan

Aston Villa Mot Southampton Laguppställning

Väntan är över för fotbollsfans världen över när Aston Villa tar sig an Southampton i en match som lovar att...

Blogg2 veckor sedan

Utforska Framtidens Konst med Kreativ Programmering

I tiden präglad av snabba teknologiska framsteg öppnar konsten och programmeringen upp nya världar av kreativitet. Med detta i åtanke...

Kontakta oss

Trendar nu