Kontakta oss

Blogg

Petterssons blogg – oändliga möjligheter

Publicerad

BLOGGING

Pettersson också! Så många att välja mellan, så lite tid att läsa blogg. Faktiskt finns det så många exemplar av någon Petterssons blogg att man kan bli matt. Men här kommer en snabbguide till några av alla de bloggar som drivs av en herr, fru eller fröken Pettersson.

Hur många bloggar finns det?Jättemånga! På internet finns det minst 500 miljoner bloggsajter – dvs plattformar för bloggar. Antalet bloggar är alltså mycket större.
Hur många Petterssons finns det?Enligt senaste statistiken från SCB finns det 56 494 personer som heter Pettersson i efternamn.
Kan man heta Pettersson i förnamn?Ja! Det gör också 11 personer i Sverige. 9 män, 2 kvinnor.
Hur många stavar Pettersson “Petterson”?Det gör 153 personer i Sverige. De ingår inte i ovan nämnda statistik för namnet Pettersson. (Det gäller inte heller de två män som heter Petterson i förnamn.) 

Madeleine Pettersson – blogg 1

Den blogg som tillhör Madeleine Pettersson publicerade sitt senaste inlägg i december, 2015. Madeleine Pettersson befinner sig då på julledighet, och beskriver ett vårschema så pressat att det inte är undra på att bloggen därefter hamnade i träda. Hennes planer innefattade 100 % jobb, 50 % studier – och så en häst på det. Madeleine skulle börja på ett nytt jobb den sjunde januari, och det är bara att hoppas att det blev en givande anställning. Den som vill läsa en väluppdaterad blogg av en Pettersson bör dock leta vidare.

Hanna Pettersson – blogg 2

Stopp två på den petterssonska blogghimlen är på en blogg av Hanna Pettersson. Den kan intressera den som fascineras av den svenska bloggosfären anno 2011, eftersom det var då Hanna Petterssons blogg senast uppdaterades. Hon beskriver anledningarna till att blogga som “bara för min egen skull”, som en typ av dagbok, vilket vittnar om att internet var en helt annan plats för bara tiotalet år sedan. Hanna Petterssons födelseår anges till 1990, vilket innebär att hon är 32 år i dag. Och sannolikt på en helt annan plats i livet. Men bloggen finns kvar där, om hon skulle vilja gå tillbaka och minnas hur det var att vara riktigt ung i början av 2010-talet.

Melissa Pettersson – blogg 3

Melissa Pettersson, som har sin blogg på portalen blogg.se, presenterar sig direkt när man klickar in. Hon är född 1998 och boende i Stockholm. I bloggen skriver hon om hästar – både sina hästar, andras hästar och om hästar över huvud taget. Hennes senaste inlägg publicerades i december 2015, och innehåller faktiskt inte en enda bild på någon häst – men däremot på en glänsande chokladfontän! I inläggen där man faktiskt får se Melissa till häst lyser ridglädjen dock rakt genom bildskärmen. Bloggen verkar dock vara fullständigt vilande sedan många år tillbaka.

Annika Pettersson – blogg 4

Mer aktiv på sociala medier av idag är dock Annika Pettersson. Hennes blogg går under namnet “Drömmen om 11 barn” och själv har Annika blivit något av en kändis i och med sin medverkan i TV-programmet Familjen Annorlunda. Ibland verkar Annika dock ta bloggpaus – men då kan man följa henne på sitt konto på Instagram med samma namn som bloggen.

Frida Pettersson – blogg 5

Frida Pettersson, 30 år, bor i Halmstad, aktiv blogg på nouw.se. Här uppdateras det flitigt om crossfit, VAB från förskolan och diverse kycklingfester på fredagar. Ett tvärsnitt av livet som ung mamma i början av 2020-talet, med andra ord, och mycket samtidsaktuell. Den som är ute efter läsning i stil med politisk analys och omvärldsbevakning får dock vända sig annorstädes. Här är det vardagsliv som gäller.

Samlade visdomar från fler bloggare som heter Petterssons

Det finns betydligt fler bloggare vid namn Pettersson än de ovan fem exemplen. Till exempel följande:

 • Camilla Pettersson 
 • Helena Pettersson
 • Marie Pettersson
 • Robert Pettersson
 • Sara Pettersson
 • Engla Pettersson

I korthet kan man sammanfatta deras livsvisdomar så här:

 • Filmerna om Johan Falk är STARKT bra! (Camilla Pettersson)
 • Livet går vidare! (Helena Pettersson)
 • Löpning är billigare än terapi! (Marie Pettersson)
 • Det får konsekvenser att påstå att kvinnor är generellt sämre än män! (Robert Pettersson – sedermera avstängd bloggare på hockeysverige.se)
 • Janni Delér har receptet på världens godaste granola! (Sara Pettersson)
 • Det finns ingen anledning att vara tyst om det man tänker! (Marie Pettersson)

Bara i det här lilla antalet bloggar ryms det alltså en mängd livsöden och visdomar. Det är kanske det som är så fantastiskt med just bloggar – att varje enskild människa kan ta plats och göra sin röst hörd på den stora rymd som är internet.

Annonsering
Fortsätt läsa

Blogg

Bayer Leverkusen Mot Bayern Laguppställning

Publicerad

person holding smartphone

Den tyska fotbollsvärlden förbereder sig för en av säsongens mest uppmärksammade matcher – Bayer Leverkusen mot Bayern München. Denna match drar inte bara till sig fans från Tyskland, utan fotbollsintresserade över hela världen följer med i spänning. I den här artikeln djupdyker vi i de troliga laguppställningarna för båda lagen, och vad detta innebär för matchens utfall.

Laguppställning Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen, ofta kända för sin offensiva och snabba fotboll, har en rad starka spelare som kan komma att göra skillnad i matchen mot Bayern München. Här är en förväntad lineup:

Position Spelare
Målvakt Lukáš Hrádecký
Försvarare Jonathan Tah
Försvarare Edmond Tapsoba
Midfieldare Charles Aránguiz
Midfieldare Exequiel Palacios
Anfallare Moussa Diaby

Laguppställning Bayern München

Bayern München är kända för sin dominans inom tysk och europeisk fotboll. Lagets styrka ligger både i dess offensiv och defensiv. Här är hur deras startelva kan se ut:

Position Spelare
Målvakt Manuel Neuer
Försvarare Dayot Upamecano
Försvarare Lucas Hernández
Midfieldare Joshua Kimmich
Midfieldare Leon Goretzka
Anfallare Robert Lewandowski

Matchens Nyckelspelare

 • Moussa Diaby (Bayer Leverkusen): Med sin snabbhet och tekniska skicklighet är Diaby en spelare som kan vända matchen till Leverkusens favör.
 • Robert Lewandowski (Bayern München): En av världens bästa anfallare. Hans målkänsla och positionering gör honom otroligt viktig för Bayern.

Strategier och förväntningar på matchen

Med tanke på båda lagens starka sidor kan vi förvänta oss en intensiv och taktisk match. Bayer Leverkusen kommer sannolikt att försöka utnyttja sina snabba anfallare för att bryta igenom Bayerns försvarslinje. Å andra sidan har Bayern München tillräckligt med erfarenhet och skicklighet för att kontrollera spelet och skapa målchanser genom hela matchen. En vital aspekt för Bayer Leverkusen blir att effektivt kunna bryta ner Bayerns mittfältsspel och undvika Lewandowskis målfarliga instinkter.

Slutsats

Fortsätt läsa

Blogg

Al Adalh Mot Al Nassr Laguppställning

Publicerad

Den spännande fotbollsmatchen mellan Al Adalh och Al Nassr har skapat en elektrisk atmosfär bland fansen. Denna artikel ger en fördjupad titt på den förväntade laguppställningen, taktiker och möjliga utgångar av denna efterlängtade drabbning. Att förstå laguppställningen är avgörande för att förutsäga hur matchen kan tändas och vilka spelare som kommer att ha störst inverkan på resultatet.

Al Adalh vs Al Nassr: En Titt på Laguppställningen

Inför den kommande matchen mellan Al Adalh och Al Nassr är spänningen på topp. Båda lagen har visat formidabla prestationer under säsongen, vilket gör denna match till ett högtidligt ögonblick för supportrarna.

Förväntad laguppställning för Al Adalh

Position Spelare
Målvakt Spelare A
Försvarare Spelare B, Spelare C, Spelare D, Spelare E
Mittfältare Spelare F, Spelare G, Spelare H
Anfallare Spelare I, Spelare J

Förväntad laguppställning för Al Nassr

Position Spelare
Målvakt Spelare 1
Försvarare Spelare 2, Spelare 3, Spelare 4, Spelare 5
Mittfältare Spelare 6, Spelare 7, Spelare 8
Anfallare Spelare 9, Spelare 10

Taktiker och Matchförutsägelser

Med tanke på den starka laguppställning båda sidor besitter, är det förväntat att matchen kommer att vara extremt tävlingssinnet och strategisk. Al Adalh kanske kommer att fokusera på ett defensivt spel med snabba kontringar genom sina kvicka anfallare, medan Al Nassr troligen kommer att sträva efter bollinnehav och metodiska anfall.

 • Al Adalh:s nyckel till framgång ligger i deras försvarslinje och förmågan att snabbt växla från försvar till anfall.
 • Al Nassr bör utnyttja sin tekniskt skickliga mittfält för att styra spelets tempo och skapa målchanser.

Avslutande tankar

Denna uppgörelse mellan Al Adalh och Al Nassr är mer än bara en match; det är en kamp om prestige, stolthet och taktisk finess. Med de förväntade laguppställningarna ser vi två mycket väl förberedda lag som är redo att ge allt på planen. Fansen kan förvänta sig en fängslande match med högt tempo, passion och otroliga fotbollsmoment. Mötet lovar inte bara att bli en sportslig fest utan också en uppvisning i hur strategi och lagarbete

Fortsätt läsa

Blogg

Nottingham Forest Fc Mot Aston Villa Laguppställning

Publicerad

Inför den spännande fotbollsmatchen mellan Nottingham Forest FC och Aston Villa är förväntningarna höga från fans runt om i världen. Denna match bjuder inte bara på en möjlighet för båda lagen att visa sin skicklighet på planen, utan erbjuder även fotbollsälskare en chans att se hur två av de mest ikoniska lagen i engelsk fotboll ställs mot varandra. I denna artikel tar vi en närmare titt på laguppställningen för Nottingham Forest FC mot Aston Villa, taktiker som kan förväntas och vilka spelare som kan tänkas bli matchens utropstecken.

Nottingham Forest FC’s Förberedelser

Nottingham Forest FC, med sin rika historia och trogna fans, har förberett sig noggrant inför denna match. Tränarens strategi och spelarval blir avgörande. Här är en titt på den förmodade startelvan:

Position Spelare
Målvakt Spelarnamn 1
Försvarare Spelarnamn 2, Spelarnamn 3, Spelarnamn 4
Mittfältare Spelarnamn 5, Spelarnamn 6, Spelarnamn 7
Anfallare Spelarnamn 8, Spelarnamn 9

Aston Villa’s Laguppställning

Aston Villa, kända för sin aggressive spelstil och starka lagmoral, kommer till matchen med en lika imponerande trupp. Med fokus på både försvar och snabba anfall, här är deras troliga startelva:

Position Spelare
Målvakt Spelarnamn 10
Försvarare Spelarnamn 11, Spelarnamn 12, Spelarnamn 13
Mittfältare Spelarnamn 14, Spelarnamn 15, Spelarnamn 16
Anfallare Spelarnamn 17, Spelarnamn 18

Taktiker och Spelare att Hålla Ögonen på

 • Taktisk flexibilitet: Båda lagen är kända för sin förmåga att anpassa sig och ändra taktik mitt i matchen. Detta kan bli avgörande för utgången.
 • Nyckelspelare Nottingham Forest: Fokus ligger på Spelarnamn 8, vars målfarlighet kan bli avgörande.
 • Nyckelspelare Aston Villa: Spelarnamn 17, med sin snabbhet och teknik, är definitivt en spelare att hålla ett öga på.

Slutsats

Matchen mellan Nottingham Forest FC och Aston Villa lovar att bli en spännande tillställning full av taktisk skicklighet, passion och oväntade vändningar. Med dessa laguppställningar och taktiska översikter är scenen satt för en minnesvärd match. Fansen kommer utan tvekan att få uppleva

Fortsätt läsa

Läs fler inlägg

person holding smartphone person holding smartphone
Blogg15 timmar sedan

Bayer Leverkusen Mot Bayern Laguppställning

Den tyska fotbollsvärlden förbereder sig för en av säsongens mest uppmärksammade matcher – Bayer Leverkusen mot Bayern München. Denna match...

Blogg3 dagar sedan

Al Adalh Mot Al Nassr Laguppställning

Den spännande fotbollsmatchen mellan Al Adalh och Al Nassr har skapat en elektrisk atmosfär bland fansen. Denna artikel ger en...

Blogg5 dagar sedan

Nottingham Forest Fc Mot Aston Villa Laguppställning

Inför den spännande fotbollsmatchen mellan Nottingham Forest FC och Aston Villa är förväntningarna höga från fans runt om i världen....

Blogg6 dagar sedan

Olympique Lyonnais Mot Psg Laguppställning

Den spännande fotbollsmatchen mellan Olympique Lyonnais och Paris Saint-Germain (PSG) närmar sig med stormsteg. Fansen är i extas inför denna...

Blogg1 vecka sedan

Leicester Mot Nottingham Forest Fc Laguppställning

Den spännande fotbollsmatchen mellan Leicester och Nottingham Forest FC närmar sig med stora steg, och fotbollsfans över hela världen håller...

Blogg1 vecka sedan

Chelsea Mot Wolverhampton Laguppställning

Fotbollsentusiaster över hela världen ser med spänning fram emot matcherna mellan storteamen. En sådan match är Chelsea mot Wolverhampton, där...

Blogg2 veckor sedan

Aston Villa Mot Leicester Laguppställning

Fotbollsfans över hela världen, speciellt de som följer Premier League, vet att en match mellan Aston Villa och Leicester City...

Blogg2 veckor sedan

Sirius Mot Elfsborg Laguppställning

När spänningen byggs upp inför den kommande matchen mellan Sirius och Elfsborg, är alla ögon riktade mot de potentiella startelvorna....

Blogg2 veckor sedan

Aston Villa Mot Southampton Laguppställning

Väntan är över för fotbollsfans världen över när Aston Villa tar sig an Southampton i en match som lovar att...

Blogg2 veckor sedan

Utforska Framtidens Konst med Kreativ Programmering

I tiden präglad av snabba teknologiska framsteg öppnar konsten och programmeringen upp nya världar av kreativitet. Med detta i åtanke...

Kontakta oss

Trendar nu