Kontakta oss

Blogg

Populära Ted Restaurang, för såväl herre som hund

Publicerad

TED

Som pojkvän till Bianca Ingrosso blev Phillipe Cohen känd för den breda massorna. Trots att förhållandet med den kända influencern och tv-personligheten Bianca har varit stormigt har Cohen lyckats dra positiv uppmärksamhet till sig. Detta har han haft god nytta av sedan han öppnat Restaurang Ted i Stockholm.

Snabbfakta om Ted restaurang:

Namn:TED restaurang 
Stad:Stockholm 
Prisnivå:$$-$$$
Öppet:Måndag-Lördag

Mer än en meny på Restaurang Ted

På Grev Turegatan 30 i Stockholm hittar man Restaurang Ted. Den påkostade hemsidan berättar att restaurangen är öppen alla veckans dagar med undantag för söndagar. Den som googlar ”Restaurang Ted meny” kommer snart att upptäcka att Restaurang Ted erbjuder flera olika menyer. Det finns en meny för veckans lunch, en för middag och en för brunch. Den intresserade måste med andra ord först bestämma sig för vilken tid på dygnet hen önskar besöka Restaurang Ted och sedan ta del av menyn för den givna tidpunkten. 

Enligt sin hemsida är Restaurang Ted en otypisk kvarterskrog med ett modernt sydeuropeiskt kök. På kvällsmenyn erbjuds, förutom snacks, tre mindre rätter och tre rätter från grillen. Det finns även en pastarätt för den som är sugen på det. För den som önskar kontakt anges det en mailadress för bokningar, samt ett telefonnummer. Gällande möjligheten att boka bord så uppger hemsidan att det går att göra max tre veckor i förväg. Det gäller därför att vara snabb om man vill knipa en plats på restaurangen.

Hur började historien om Restaurang Ted?

Phillipe Cohen blev känd som pojkvän till en av Sveriges kändaste personer – Bianca Ingrosso. Phillipe och Bianca träffades dock långt innan tittarna fått upp ögonen för kändisdottern Bianca, långt innan Wahlgrens värld, youtube-kanaler och beautyimperium. Det tog ett tag innan Phillipe syntes till vid Biancas sida, mycket för att han i början av deras relation studerade. Phillipe kommer ursprungligen från Göteborg men flyttade till Stockholm efter att ha pluggat ett antal år i London. Phillipes familj härstammar från början från Israel men Phillipe själv är född i Sverige.

Phillipes matintresse växte fram under hans relation med Bianca och flickvännen var ytterst peppande för honom. Hon uppmuntrade till och med sin pojkvän att starta en youtube-kanal. Sagt och gjort – Phillipe drog igång en kanal och delade där med sig av sina favoritrecept. Snabbt blev kanalen ytterst uppskattad och på två år hade den nått ett prenumerantantal på över 100 000. I takt med att kanalen växte blev Phillipes videor mer avancerade. Han började besöka olika krogar, prata med andra matkreatörer och bjuda in kända gäster för att laga mat till dessa. Ett år efter att Phillipes youtube-kanal haft premiär stod det klart att han skulle öppna Restaurang Ted. 

Så blev Ted en restaurang för hundar 

Namnet Ted har en speciell koppling till restaurangens ägare. Det är nämligen Phillipe Cohens älskade blandrashund Ted som fått låna ut sitt namn till krogen. Att ha hund är en stor del av Phillipe Cohens liv och därför är självklart även hundar välkomna på hans restaurang. Att bjuda in fyrbenta vänner är ofta ett lyckat dragplåster och något som ger en restaurang en mycket human och varm framtoning.

Annonsering

Att Phillipe är hjärnan bakom Ted restaurang är tydligt på alla sätt men han sitter inte ensam på alla restaurangens stolar. Enligt allabolag fungerar Cohen endast som styrelseledamot medan en Pouya Seifzadeh Haghighi står listad som VD. På samma upplysningstjänst går det att se att restaurangen gick minus sitt första år, vilket självklart inte är speciellt märkligt då det första året alltid är svårt för ett nyuppstartat företag. Detta till trots har Phillipe Cohen redan startad ytterligare en ny restaurang. Hans nya ställe har fått namnet Pasta posto och på dess meny kan besökarna få njuta av läckerheter som:

 • Spaghetti Meatballs
 • Tortiglioni Pomodoro
 • Spaghetti carbonara
 • Tagliatelle Milanese Alfredo
Fortsätt läsa

Blogg

Bayer Leverkusen Mot Bayern Laguppställning

Publicerad

person holding smartphone

Den tyska fotbollsvärlden förbereder sig för en av säsongens mest uppmärksammade matcher – Bayer Leverkusen mot Bayern München. Denna match drar inte bara till sig fans från Tyskland, utan fotbollsintresserade över hela världen följer med i spänning. I den här artikeln djupdyker vi i de troliga laguppställningarna för båda lagen, och vad detta innebär för matchens utfall.

Laguppställning Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen, ofta kända för sin offensiva och snabba fotboll, har en rad starka spelare som kan komma att göra skillnad i matchen mot Bayern München. Här är en förväntad lineup:

Position Spelare
Målvakt Lukáš Hrádecký
Försvarare Jonathan Tah
Försvarare Edmond Tapsoba
Midfieldare Charles Aránguiz
Midfieldare Exequiel Palacios
Anfallare Moussa Diaby

Laguppställning Bayern München

Bayern München är kända för sin dominans inom tysk och europeisk fotboll. Lagets styrka ligger både i dess offensiv och defensiv. Här är hur deras startelva kan se ut:

Position Spelare
Målvakt Manuel Neuer
Försvarare Dayot Upamecano
Försvarare Lucas Hernández
Midfieldare Joshua Kimmich
Midfieldare Leon Goretzka
Anfallare Robert Lewandowski

Matchens Nyckelspelare

 • Moussa Diaby (Bayer Leverkusen): Med sin snabbhet och tekniska skicklighet är Diaby en spelare som kan vända matchen till Leverkusens favör.
 • Robert Lewandowski (Bayern München): En av världens bästa anfallare. Hans målkänsla och positionering gör honom otroligt viktig för Bayern.

Strategier och förväntningar på matchen

Med tanke på båda lagens starka sidor kan vi förvänta oss en intensiv och taktisk match. Bayer Leverkusen kommer sannolikt att försöka utnyttja sina snabba anfallare för att bryta igenom Bayerns försvarslinje. Å andra sidan har Bayern München tillräckligt med erfarenhet och skicklighet för att kontrollera spelet och skapa målchanser genom hela matchen. En vital aspekt för Bayer Leverkusen blir att effektivt kunna bryta ner Bayerns mittfältsspel och undvika Lewandowskis målfarliga instinkter.

Slutsats

Fortsätt läsa

Blogg

Al Adalh Mot Al Nassr Laguppställning

Publicerad

Den spännande fotbollsmatchen mellan Al Adalh och Al Nassr har skapat en elektrisk atmosfär bland fansen. Denna artikel ger en fördjupad titt på den förväntade laguppställningen, taktiker och möjliga utgångar av denna efterlängtade drabbning. Att förstå laguppställningen är avgörande för att förutsäga hur matchen kan tändas och vilka spelare som kommer att ha störst inverkan på resultatet.

Al Adalh vs Al Nassr: En Titt på Laguppställningen

Inför den kommande matchen mellan Al Adalh och Al Nassr är spänningen på topp. Båda lagen har visat formidabla prestationer under säsongen, vilket gör denna match till ett högtidligt ögonblick för supportrarna.

Förväntad laguppställning för Al Adalh

Position Spelare
Målvakt Spelare A
Försvarare Spelare B, Spelare C, Spelare D, Spelare E
Mittfältare Spelare F, Spelare G, Spelare H
Anfallare Spelare I, Spelare J

Förväntad laguppställning för Al Nassr

Position Spelare
Målvakt Spelare 1
Försvarare Spelare 2, Spelare 3, Spelare 4, Spelare 5
Mittfältare Spelare 6, Spelare 7, Spelare 8
Anfallare Spelare 9, Spelare 10

Taktiker och Matchförutsägelser

Med tanke på den starka laguppställning båda sidor besitter, är det förväntat att matchen kommer att vara extremt tävlingssinnet och strategisk. Al Adalh kanske kommer att fokusera på ett defensivt spel med snabba kontringar genom sina kvicka anfallare, medan Al Nassr troligen kommer att sträva efter bollinnehav och metodiska anfall.

 • Al Adalh:s nyckel till framgång ligger i deras försvarslinje och förmågan att snabbt växla från försvar till anfall.
 • Al Nassr bör utnyttja sin tekniskt skickliga mittfält för att styra spelets tempo och skapa målchanser.

Avslutande tankar

Denna uppgörelse mellan Al Adalh och Al Nassr är mer än bara en match; det är en kamp om prestige, stolthet och taktisk finess. Med de förväntade laguppställningarna ser vi två mycket väl förberedda lag som är redo att ge allt på planen. Fansen kan förvänta sig en fängslande match med högt tempo, passion och otroliga fotbollsmoment. Mötet lovar inte bara att bli en sportslig fest utan också en uppvisning i hur strategi och lagarbete

Fortsätt läsa

Blogg

Nottingham Forest Fc Mot Aston Villa Laguppställning

Publicerad

Inför den spännande fotbollsmatchen mellan Nottingham Forest FC och Aston Villa är förväntningarna höga från fans runt om i världen. Denna match bjuder inte bara på en möjlighet för båda lagen att visa sin skicklighet på planen, utan erbjuder även fotbollsälskare en chans att se hur två av de mest ikoniska lagen i engelsk fotboll ställs mot varandra. I denna artikel tar vi en närmare titt på laguppställningen för Nottingham Forest FC mot Aston Villa, taktiker som kan förväntas och vilka spelare som kan tänkas bli matchens utropstecken.

Nottingham Forest FC’s Förberedelser

Nottingham Forest FC, med sin rika historia och trogna fans, har förberett sig noggrant inför denna match. Tränarens strategi och spelarval blir avgörande. Här är en titt på den förmodade startelvan:

Position Spelare
Målvakt Spelarnamn 1
Försvarare Spelarnamn 2, Spelarnamn 3, Spelarnamn 4
Mittfältare Spelarnamn 5, Spelarnamn 6, Spelarnamn 7
Anfallare Spelarnamn 8, Spelarnamn 9

Aston Villa’s Laguppställning

Aston Villa, kända för sin aggressive spelstil och starka lagmoral, kommer till matchen med en lika imponerande trupp. Med fokus på både försvar och snabba anfall, här är deras troliga startelva:

Position Spelare
Målvakt Spelarnamn 10
Försvarare Spelarnamn 11, Spelarnamn 12, Spelarnamn 13
Mittfältare Spelarnamn 14, Spelarnamn 15, Spelarnamn 16
Anfallare Spelarnamn 17, Spelarnamn 18

Taktiker och Spelare att Hålla Ögonen på

 • Taktisk flexibilitet: Båda lagen är kända för sin förmåga att anpassa sig och ändra taktik mitt i matchen. Detta kan bli avgörande för utgången.
 • Nyckelspelare Nottingham Forest: Fokus ligger på Spelarnamn 8, vars målfarlighet kan bli avgörande.
 • Nyckelspelare Aston Villa: Spelarnamn 17, med sin snabbhet och teknik, är definitivt en spelare att hålla ett öga på.

Slutsats

Matchen mellan Nottingham Forest FC och Aston Villa lovar att bli en spännande tillställning full av taktisk skicklighet, passion och oväntade vändningar. Med dessa laguppställningar och taktiska översikter är scenen satt för en minnesvärd match. Fansen kommer utan tvekan att få uppleva

Fortsätt läsa

Läs fler inlägg

person holding smartphone person holding smartphone
Blogg15 timmar sedan

Bayer Leverkusen Mot Bayern Laguppställning

Den tyska fotbollsvärlden förbereder sig för en av säsongens mest uppmärksammade matcher – Bayer Leverkusen mot Bayern München. Denna match...

Blogg3 dagar sedan

Al Adalh Mot Al Nassr Laguppställning

Den spännande fotbollsmatchen mellan Al Adalh och Al Nassr har skapat en elektrisk atmosfär bland fansen. Denna artikel ger en...

Blogg5 dagar sedan

Nottingham Forest Fc Mot Aston Villa Laguppställning

Inför den spännande fotbollsmatchen mellan Nottingham Forest FC och Aston Villa är förväntningarna höga från fans runt om i världen....

Blogg6 dagar sedan

Olympique Lyonnais Mot Psg Laguppställning

Den spännande fotbollsmatchen mellan Olympique Lyonnais och Paris Saint-Germain (PSG) närmar sig med stormsteg. Fansen är i extas inför denna...

Blogg1 vecka sedan

Leicester Mot Nottingham Forest Fc Laguppställning

Den spännande fotbollsmatchen mellan Leicester och Nottingham Forest FC närmar sig med stora steg, och fotbollsfans över hela världen håller...

Blogg1 vecka sedan

Chelsea Mot Wolverhampton Laguppställning

Fotbollsentusiaster över hela världen ser med spänning fram emot matcherna mellan storteamen. En sådan match är Chelsea mot Wolverhampton, där...

Blogg2 veckor sedan

Aston Villa Mot Leicester Laguppställning

Fotbollsfans över hela världen, speciellt de som följer Premier League, vet att en match mellan Aston Villa och Leicester City...

Blogg2 veckor sedan

Sirius Mot Elfsborg Laguppställning

När spänningen byggs upp inför den kommande matchen mellan Sirius och Elfsborg, är alla ögon riktade mot de potentiella startelvorna....

Blogg2 veckor sedan

Aston Villa Mot Southampton Laguppställning

Väntan är över för fotbollsfans världen över när Aston Villa tar sig an Southampton i en match som lovar att...

Blogg2 veckor sedan

Utforska Framtidens Konst med Kreativ Programmering

I tiden präglad av snabba teknologiska framsteg öppnar konsten och programmeringen upp nya världar av kreativitet. Med detta i åtanke...

Kontakta oss

Trendar nu